Challenge Fit het voorjaar in! *verlengd*

  • Noord Nederland
  • HANNN

Ren, wandel, fiets, fitness 25 minuten per dag en win leuke prijzen van Decathlon!

Met carnaval en Valentijnsdag achter de rug staat er een nieuwe challenge voor de deur: Fit het voorjaar in! Breng je de dag voornamelijk zittend door? Heb je zin om meer te bewegen en zoek je net dat beetje extra motivatie? Dan is deze 28 dagen challenge een mooie uitdaging voor je!

Elke dag 25 minuten bewegen levert verschillende gezondheidsvoordelen op: het heeft een positief effect op je hart, bloedsomloop, bloeddruk, immuunsysteem en geheugen. Daarnaast word je stress verminderd, verbetert je humeur en krijg je meer energie.
Door je beweegactiviteit te registreren op https://hannn.wefitter.nl/ verdien je badges waarmee je korting krijgt op healthy smoothies en meer! Ook kun je de competitie aangaan met je vrienden, familie en collega’s.


Deze challenge daagt je uit om elke dag minstens 25 minuten te bewegen. De volgende drie tips kunnen je hierbij helpen.

  1. Bepaal aan het begin van de week welke beweegactiviteit je gaat doen en welk moment jij gaat bewegen. Bewegen kan in alle vormen zijn: wandelen, fietsen, hardlopen, fitness etc.
  2. Doe het, beweeg elke dag.
  3. Neem na het bewegen een moment om te ervaren hoe jij je voelt na deze inspanning. Wedden dat je er een voldaan gevoel aan overhoudt ? !?

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network