Laatste DamDonderdag online voor zomerstop!

  • 15:30 uur
  • 17:30 uur
  • Online
  • HANNN

Ester Koens van Martinizorg en Zainal Palmans van HANNN Project Fitter Brein slaan de handen in één. Zij hebben een online damtoernooi opgezet.

Normaal wordt er in deze periode elke week een DamDonderdag gehouden in Martinizorg te Groningen. Helaas is dit nu niet mogelijk. 

DamDonderdag Martinizorg
Tijdens DamDonderdag worden bewoners en werknemers van Martinizorg, maar ook buurtbewoners in de wijk Oosterpark en omstreken en eigen netwerkrelaties uitgenodigd om een potje tegen elkaar te dammen (of andere spelletjes te doen). Bij de DamDonderdag zijn er regelmatig ervaren dammers van het HANNN Fitter Brein team aanwezig om speluitleg, lezingen en/of andere activiteiten te geven.

De DamDonderdag is een prachtig initiatief waarbij verschillende mensen gezellig bij elkaar komen en van elkaar kunnen leren. Het bevordert de sociale binding en de mentale gezondheid: fitte breinen en ontspanning. Voor de oudere bewoners is het leuke activiteit om eropuit te gaan.

Laagdrempelig
Vanaf 2 april wordt is elke donderdag een online-toernooi. Iedereen kan  meedoen! De insteek is dat het laagdrempelig is en spelers voldoende tijd hebben om na te denken. Het toernooi is van 15:30 – 17:30 uur.

Hoe doe je mee?
1. Maak een account aan op https://lidraughts.org/ (Gebruik bij voorkeur je voor-en achternaam)
2. Schrijf je in voor het toernooi van Martinizorg, klik hier
3. Voer het wachtwoord in: Martinizorg

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network