Hét fietscongres van Regio Groningen-Assen

  • 13:00 uur
  • 17:00 uur
  • Healthhub,1e Energieweg 13, 9301 LK Roden
  • HANNN

De regio Groningen-Assen is een prachtige fietsregio en dat is al door duizenden inwoners en werknemers ontdekt.

Steeds meer mensen fietsen dagelijks naar hun werk: dat gaat vaak lekker snel, het is een duurzame vervoerskeuze en je blijft er bovendien fit bij. Partijen in de regio Groningen-Assen zetten zich mede daarom al jaren in voor de fiets. De afgelopen jaren is er al veel bereikt, en dit wordt de komende jaren uitgebouwd, met als doel om nóg meer mensen op de fiets te krijgen. Daarom nodigt Stedelijk Netwerk Regio Groningen-Assen u van harte uit voor het fietscongres van de Regio Groningen-Assen op donderdag 19 september 2019 van 13.00 tot 17.00 uur in de Health Hub in Roden!

Het wordt een inspirerend congres voor iedereen die zich binnen onze regio beroepsmatig bezighoudt, dan wel méér bezig wil houden met het thema fiets. Stuur daarom de uitnodiging ook vooral door naar die ene collega voor wie deze bijeenkomst ook relevant is of zou kunnen zijn! Er is een gevarieerd programma opgesteld: een keynote door Saskia Kluit (directeur Fietsersbond), gevolgd door een tafelgesprek met Arlette van Gilst (programmamanager Fiets, ministerie van I&W), Henk Brink (voorzitter Tour de Force), Philip Broeksma (wethouder gemeente Groningen) en Alex Wekema (wethouder gemeente Noordenveld), onder leiding van dagvoorzitter Monique Verhoef!

Na dit plenaire gedeelte kunt u een workshop volgen over de thema's inclusiviteit, duurzaamheid, bereikbaarheid, gezondheid en toerisme. Klik hier voor het volledige programma.
U kunt zich via deze link aanmelden. Een week voor het Fietscongres ontvangt u de benodigde congresinformatie. 

 

Het Fietscongres van de Regio Groningen-Assen wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Groningen, de provincie Drenthe en Groningen Bereikbaar.

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network