Innovatiemissies Boston, Brazilië en Singapore

donderdag 23 juni 2022

  • HANNN

Innovatiemissie Boston (Verenigde Staten): Emerging Technologies in Health
Ben jij actief in de medtech sector? Wil je kansen en ontwikkelingen van jouw technologie verkennen in Boston en één van de grootste medtech beurzen ter wereld bezoeken? Ga dan mee met de innovatiemissie naar Boston van 23 tot en met 28 oktober 2022. Klik hier voor meer informatie en/of aanmelden. 

Innovatiemissie Brazilië: geavanceerde materialen in de gezondheidszorg
Doe jij onderzoek naar nieuwe of geavanceerde materialen voor toepassingen binnen de gezondheidszorg? En ben je actief in de ontwikkeling van innovatieve biosensoren, biomaterialen, of 3D-printing technologie voor medische toepassingen? Wil je graag in contact komen met Braziliaanse partners, kennis en ervaring uitwisselen, en mogelijkheden voor (R&D) samenwerking verkennen? Sluit dan aan bij de innovatiemissie naar Brazilië van 3 tot en met 7 oktober 2022.
Klik hier voor meer informatie en/of aanmelden. 

Innovatiemissie Singapore: gepersonaliseerde oplossingen voor dementiepreventie, behandeling en zorg
Doe jij onderzoek naar het voorkomen en behandelen van dementie? Ben jij actief in de ontwikkeling van innovatie, ondersteunende technologie of zorgconcepten voor mensen met dementie en hun zorgverleners? Wil je graag in contact komen met Singaporese partners, kennis en ervaring uitwisselen, en mogelijkheden voor R&D-samenwerking of investering verkennen? Sluit dan aan bij de innovatiemissie naar Singapore van 31 oktober tot en met 3 november 2022.
Klik hier voor meer informatie en/of aanmelden. 

Aandachtsgebieden

Healthy Ageing Network