Lampe Vitaal

Goed werkgeverschap en leefstijl zijn belangrijke items welke tegenwoordig niet meer zijn weg te denken. Mensen moeten steeds bewuster worden van hun eigen gezondheid. Lampe Vitaal heeft een eigen leefstijl ontwikkeld om bedrijven, medewerkers, scholieren, mantelzorgers en jeugdige sporters te ondersteunen.

Tegenwoordig is het bijna een must om als organisatie in medewerkers te investeren. Het verbeteren van de leefstijl, inzicht krijgen in de fysieke gesteldheid, gezondheid, vitaliteit en duurzaamheid leidt tot een betere organisatie en vitaliteit van medewerkers. Daarmee verbetert de duurzame inzetbaarheid voor een organisatie. 

Lampe Vitaal helpt o.a. bedrijven, scholen, gemeenten en welzijnsorganisaties om invulling te geven aan duurzame inzetbaarheid en richt zich op maatschappelijke projecten voor doelgroepen zoals jongeren zonder werk of opleiding, ondersteunen we mantelzorgers, jeugdige sporters en leerlingen van het voortgezet onderwijs. Dit doen we door het inzetten van verschillende bouwstenen.

Advies, metingen, behandelingen en health checks zijn hier enkele voorbeelden van. Er kan zowel preventief als actief worden gehandeld. Hierdoor is Lampe Vitaal in staat mensen te ondersteunen in fysieke en mentale weerbaarheid. Mensen worden hierdoor vitaler en kunnen met plezier en de juiste inzet het best mogelijk rendement realiseren. Al onze projecten hebben als gezamenlijk doel dat we inzetten op inzicht en vooruitgang.

Website: https://www.lampevitaal.nl/