Stage mogelijkheden

Bij HANNN zijn er diverse stagemogelijkheden. Nieuw talent is welkom en wij hebben vaak ruimte voor stage lopers. Dit kan in verschillende vormen; meelopen, meewerken en/of onderzoek.

Voorbeelden
- Esther Homan, afstudeerder Biomedische Wetenschappen Rijksuniversiteit Groningen, heeft onderzoek gedaan naar de wensen van mensen met dementie op het gebied van beweging. Meer lezen? Kijk dan hier.
- Janneke Annema, student Interaction Design Hanzehogeschool, heeft meegewerkt aan het Dementia in Cultural Mediation (DCUM) project. Janneke heeft video's ontwikkeld van activiteiten voor mensen met dementie. 
- Rhys Williams, student Sport Health and Management Hanzehogeschool, heeft een onderzoek gedaan naar Parkrun en daarmee Parkrun Groningen geïntroduceerd. 
- Sanne van de Kamp, afstudeerder Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) NHL Stenden, heeft onderzoek gedaan of het gespreksinstrument 'Mijn Positieve Gezondheid' een bijdrage kon leveren in de ontwikkeling van burgerinitiatieven.  
Inmiddels is Sanne al ruim 4 jaar bij HANNN in dienst. 

Heb jij interesse in een stage bij HANNN? 
Neem dan contact met ons op. 

Gezonde Huiskamer
Daarnaast kunnen wij altijd hulp gebruiken in de Gezonde Huiskamer. Lijkt het jou leuk om leefstijlchecks af te nemen bij de inwoners van Noord-Nederland? Neem dan contact met ons op.