Belle Health

Belle Health
Belle Health helpt inwoners van Noord-Nederland  zich zo vitaal mogelijk te voelen, maar wat houdt dat nu precies in?
Eigenlijk heel simpel, mensen de beste versie van zichzelf laten zijn! Dat kan gericht zijn op het mentale vlak: welzijn, psychisch, zingeving. Maar ook fysiek: lichamelijk, beweging, voeding. Daarbij wordt de omgeving niet vergeten: werk, inkomen, leefomgeving, sociaal, maatschappij.

Dat hoeft voor niemand gelijk te zijn. Samen wordt een persoonlijk vitaliteitsplan gemaakt, daarbij wordt vooral gekeken naar: ‘Wat is realistisch, wat kan ik veranderen en wat vind ik belangrijk?’ Tevens kijkt Belle Health naar wat bij het individu past, qua frequentie van de afspraken en communicatie. Belle Health kan daarbij ook gebruik van de Belle Health app, zodat er 24 uur per dag hulp is en er eventueel met ‘medestrijders’ gecommuniceerd kan worden.

Positief@work voor groepen
Het onderdeel positief@work doet hetzelfde, alleen wordt dit georganiseerd voor een groep mensen. Vanuit een project, stichting of binnen bedrijven. Maar nog steeds met een persoonlijk plan. Want dat is het belangrijkste, niet de standaard fruitschaal bij de receptie, een verplichte lunchwandeling, maar echt iets wat de werknemer(s) willen. Iemand op kantoor (mentaal) heeft een heel andere vitaliteitsbehoefte dan degene die fysiek uitvoerend werk doet. Er zijn wel overlappende onderdelen voor de onderdelen teambuilding, motivatie en steun aan elkaar. Ook kan er in de Belle Health App een eigen groep worden aangemaakt  met een uitdaging voor de groep gekoppeld aan een prijs.

Inwoners van Noord-Nederland helpen en informeren hoe ze zelf invloed hebben, draagt bij aan Meer Gezonde Jaren!

Website: http://www.bellehealth.nl/