DBZ strategische creatie

De waarden van De Beer Zwarts:

Mooie dingen doen
DBZ bestaat uit reële idealisten en vinden dat alles wat ze doen een positief effect moet hebben op de wereld om ons heen. Kennis wordt op een inspirerende manier gedeeld zodat meer en meer mensen in die overtuiging naast hen komen te staan. Met mooie dingen doen hoef je niet altijd geld te verdienen.

Prachtige dingen maken
Met verschillende talenten gaan ze altijd het voor het hoogst haalbare. DBZ is ambitieus en wil het morgen net iets beter doen dan vandaag. Ze maken dingen die hun doel maximaal dienen en waarop ze trots kunnen zijn.

De kracht van eenvoud
DBZ gelooft in de verbindende kracht van eenvoud, zowel in de manier waarop ze communiceren als in de middelen die ze maken. Omdat iedere boodschap daardoor helderder wordt, zijn ze een soort van gum voor het overbodige en laten zo zien wat er écht toe doet.

Samen onderweg
DBZ vertrouwt er blind op dat we altijd ergens uitkomen maar de reis naar dat ergens toe is het eigenlijke doel. Met vallen en opstaan wordt die reis samen afgelegd. Op die manier maken ze alles beter en leuker. Samen leren door te dóen!

Je leven in balans
Bij DBZ kun je helemaal jezelf zijn, met al je plussen en minnen. Ze geloven in eigen kunnen, vertrouwen op intuïtie en zetten in op persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bekijk hier de menukaart van DBZ (pdf)

Website: https://www.dbz.frl/